SON DAKİKA



Haber > Gündem > Özgecan'ın babasına ödül

Özgecan'ın babasına ödül

28 Mart 2015 Cumartesi - 15:19




Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Mersin'in Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ailesini ziyaret ederek, bab





Mhemt Görmez Özgecan'ın ailesini ziyaret edip, baba Aslan'a ödül takdim etti...

Mehmet Görmez, "Her birimiz, şiddete kilit, şefkate anahtar olduğumuzda bu toplum Özgecan’larını yitirmeyecektir" dedi. Sabah saatlerinde Aslan ailesinin yaşadığı Barış mahallesine gelen Mehmet Görmez'e, eşi Hatice Görmez, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, Mersin Valisi Özdemir Çakacak ve eşi Kevser Çakacak eşlik etti. Görmez, baba Mehmet Aslan, anne Songül, kardeşler Beste ve Barış Ali'ye başsağlığı dileyerek, acılarını paylaştı. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Görmez, tüm ülke olarak Aslan ailesinden çok şey öğrendiklerini belirtti. Ailenin önemli mesajlar verdiğini kaydeden Görmez, "Mehmet bey, Allah sizden razı olsun, en büyük acılardan merhamet devşirdiniz. Siz aynı zamanda bu millete büyük bir ders verdiniz. Biz, Özgecan kardeşimizi rahmetle anarken sadece onun acı hatırasını yad etmek değil, aynı zamanda onun ebediyete intikaliyle bundan sonra hiçbir Özgecan'ımızın, hiçbir kızımızın, kadınımızın asla böyle bir zulme maruz kalmaması için hep birlikte çalışmalıyız" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap