SON DAKİKA



Haber > Gündem > Oy verin beni izleyin!

Oy verin beni izleyin!

27 Şubat 2014 Perşembe - 09:26




AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Orhan Bıçakçıoğlu, kurt siyasetçi kişiliğini her gittiği yerde halka lanse etti.





AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Orhan Bıçakçıoğlu, kurt siyasetçi kişiliğini her gittiği yerde halka lanse ederek, "Hem Trabzon’dan hem Ankara’dan yatırımları almak zorundayız. 57 yaşındayım. Ben hırsı ve çalışma azmini hala kendimde fazlasıyla görüyorum" dedi. Bıçakçıoğlu, şunları söyledi: "Belediye başkanlığı makamı 30 Mart’tan sonra seçilmiş koltuklar arasındaki en rahat koltuktur. Çünkü su, kanalizasyon, itfaiye, ana yollar Büyükşehir Belediyesinin. Ne kaldı belediye başkanına, sadece çöp. O çöpü de zaten arkadaşlarımız topluyor. Hem Trabzon’dan hem Ankara’dan yatırımları almak zorundayız. Önceden aslanın ağzındaydı yatırım, şimdi midesinde. Ben bu azim ve kararlılıktayım. Aslanın midesinden yatırımları alacağım." BİR OY VERİN Beşikdüzü’nün eğitim ve kültür seviyesinin yüksek olduğuna dikkat çeken Bıçakçıoğlu, "Beşikdüzü halkının kaybedeceği hiçbir şey yok. Sadece bir oy verecek. Bir oyla kazanacağı çok şey var. Sonraki dönemde beni keyifle izleyecek" dedi. Muhammet TAŞ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap