SON DAKİKA



Haber > Gündem > Oy kullanamasın diye komplo kurulmuş

Oy kullanamasın diye komplo kurulmuş

25 Mayıs 2015 Pazartesi - 09:44




CHP lideri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu seçimlerde oy kullanamasın diye kaydının düşürüldüğünü kendisine mektup yazan bir poliste





Kılıçdaroğlu, Halk TV'de yayınlanan Halk Arenası isimli programda gazeteci Uğur Dündar'ın sorularını yanıtladı.

"BİR POLİSTEN ÖZEL MEKTUP GELDİ"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu seçimlerde oy kullanmasının engellendiğiyle ilgili bir komplo kurulduğu ve bunun kendisine bir polisin gönderdiği mektupla anlatıldığına ilişkin cümle üzerine Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Vicdan azabı çeken bir polisin bana yazdığı bir mektup. Benim oradaki kaydım bana haber verilmeden düşürülüyor. Bizim de bilgimiz yok tabi kaydımızın düşürüldüğünden. Fakat sonradan öğreniyoruz ki kaydımız tamamen düşürülmüş ve düzeltme imkanı da yoktu. Yani süreç o kadar hızlı ve dikkatli izlenen bir süreç, karşıt gruplar tarafından. Daha sonra tabi kullanamadık. Hiç kimseyi de suçlamadık. 'Kabahat varsa bizdedir. dedik. Oturup takip etseydin kardeşim. Sonra bana bir polisten bir özel mektup geldi. Bunun nasıl olduğu, nasıl gerçekleştiği, adrese hangi gerekçeyle, kimin talimatıyla gidildiği bu mektupta yazıyor. Benim özel arşivimde duruyor."

Kılıçdaroğlu, iktidar olduklarında lüks kamu araçlarına binmeye devam edip etmeyeceklerine ilişkin bir soru üzerine, Türkiye'de bir araba ve lojman saltanatı olduğunu, lüks araçlar için ödenen paraları gayet iyi bildiklerini söyledi.


"Emekliye bir maaş ikramiyeyi fazla görüyoruz 3 milyonluk Mercedes'i bir kişiye armağan ediyoruz, 'al sen kullan' diyoruz" diyen Kılıçdaroğlu, bunu anlamakta zorlandığını aktardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap