SON DAKİKA



Haber > Gündem > Otomobil kurşunlandı, 9 yıllık dram ortaya çıktı

Otomobil kurşunlandı, 9 yıllık dram ortaya çıktı

16 Aralık 2021 Perşembe - 15:52




Kocaeli’de dün sabah yaşanan ve pompalı tüfekle bir otomobile ateş edilmesi olayının arkasından 9 yıllık şiddet çıktı. İddiaya göre yıllardır eşini darp eden adam, tehditler savurup silahıyla evin önüne gelince, eşinin kardeşi de korkutmak için pompalı tüfekle arabasına ateş etti.





Olay, dün sabah saatlerinde İzmit ilçesi Gültepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Özlem U. 9 yıl boyunca eşinden şiddet gördü. Burnu ve kaburgası kırılan kadın, sonunda dayanamayarak İzmit'te bulunan ailesinin yanına geldi. Hem Özlem U.'ya hem de ailesine tehditler savuran U.U., dün sabaha karşı elinde silahla evin önüne geldi. Özlem U.'nun kardeşi Ramazan Başardın da eniştesinin elinde silah görünce önce uyarmak istedi. Bunun üzerine U.U., Ramazan Başardın’a doğru ateş edince Başardın da önce kaçıp sonra pompalı tüfeğiyle eniştesinin arabasını kurşunladı.

Olayın ardından Özlem U.'nun ailesi polis ekiplerine kendileri ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekiplerinin hem Ramazan Başardın’ı hem de U.U.'yu gözaltına aldı. Eşi U.U. tarafından yıllardır darp edildiğini ve tehditlere maruz kaldığını söyleyen Özlem U., “Ben yıllardır şiddet gören bir kadınım. Hem fiziksel hem de sözlü şiddete çok maruz kaldım. En son tartışmamızda eşim ufak bir sebepten dolayı burnumu ve kaburgamı kırdı. Çoğu yerimde darp izleri vardı. Bunun üzerine fenalık geçirip hastaneye gittim. Ailem beni her gün arıyordu. Darp edildiğim gün ben telefona cevap veremeyince endişeye kapıldılar. Sonradan hastanede olduğumu öğrenince ağabeyim geldi. Olayı gördükten sonra darp raporu aldım. Ailem beni yanına aldı, uzun süre burada kaldım. Ailem de yuvamı kolayca yıkmamam gerektiğini söyleyip eşime karşı da asla tehdit veya hakarette bulunmadılar. Ama eşim ise tam tersi şekilde her gün beni ve ailemi arayıp evimizi, arabamızı yakmak üzerine tehditlerde bulundu. Bunun üzerine birçok şikayette bulunduk” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap