SON DAKİKA



Haber > Gündem > Otobüste taciz edilen kız konuştu!

Otobüste taciz edilen kız konuştu!

27 Mayıs 2016 Cuma - 10:58




Metro turizmde muavinin cinsel saldırısına maruz kalan üniversite öğrencisi C.D. konuştu. Genç kız ‘Tepki verdiğimde otobüstekiler inanmadı’ dedi





Metro Turizm otobüsünde taciz skandalı olay oldu. Önceki gün yaşanan skandal olay ile ilgili son haberlerin ardı arkası kesilmedi. Muğla'dan İstanbul'a gelen üniversite öğrencisi C.D., uyurken yanında mastürbasyon yapan muavin hakkında konuştu ve olayı anlattı.

Birgün'de yer alan habere göre; Metro turizmde muavinin cinsel saldırısına maruz kalan C.D, "Toplumda kadınlara yönelik yaratılan baskı ortamı ve kadınlara karşı işlenen suçların cezasız kalması bu yaşadıklarımızı tetikliyor. Caydırıcı bir adım atılmadığı için birileri buradan kendilerine pay çıkartıyor" ifadelerini kullandı.

C.D., olayın yaşandığı sırada otobüste tepkisini dile getirdiği anlarda otobüste bulunan insanların kendisine inanmadıklarını belirtti. C.D. yaşadıklarının ardından bu şekilde tepkisiz kalınmasına üzüldüğünü belirtti

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap