SON DAKİKA



Haber > Gündem > Otobüste can pazarı! Saniyeler içinde suya gömüldü

Otobüste can pazarı! Saniyeler içinde suya gömüldü

26 Ocak 2023 Perşembe - 11:02




Malatya’da baraj gölüne uçan özel halk otobüsünün araç içi kamera görüntüleri ortaya çıktı. Yolcuların paniklediği anlar görülürken çığlık sesleri duyuluyor.





Kaza, geçtiğimiz gün Malatya Atabey İskelesi'nde meydana geldi. Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsü, Atabey İskelesi'nde yolcu indirildiği sırada şoförün kontrolünden çıkıp, Karakaya Baraj Gölü'ne devrildi.

İhbarla bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri ile su altı arama ve kurtarma görevlileri sevk edildi. Kazada yaralanan 4 yolcu, ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

OTOBÜSÜN KENDİ ETRAFINDA DÖNÜP, BARAJA DEVRİLİYOR

Malatya'da, Atabey İskelesi'nde yolcu indiren şoförünün kontrolünden çıkan halk otobüsünün, Karakaya Baraj Gölü'ne devrilmesiyle 4 kişinin yaralandığı kaza anı çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, otobüsün kendi etrafında döndüğü, daha sonra baraja devrilmesi yer alıyor. 

'UCUZ ATLATILMIŞ BÜYÜK BİR KAZA'

Olay sonrası Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bölgede incelemelerde bulunarak, kazayla ilgili bilgi aldı. Vali Şahin, kaza sırasında otobüste 6 yolcu ve şoförün bulunduğunu belirterek, "Otobüs nedenini henüz bilemediğimiz bir şekilde baraj yoluna düşüyor. Fakat derinliğe gitmiyor, feribota çarpmak suretiyle belli bir yerde durmuş. Ucuz atlatılmış büyük bir kaza" dedi.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap