SON DAKİKA



Haber > Gündem > Otobüs bileti fiyatları büyük zamlandı! Uçak bileti ile yarışıyor...

Otobüs bileti fiyatları büyük zamlandı! Uçak bileti ile yarışıyor...

17 Mayıs 2023 Çarşamba - 12:38




Otobüs bileti fiyatları kurban bayramı öncesi yine zamlandı. Otobüs bilet fiyatı uçak bileti fiyatları ile yarışıyor. Sektör kaynakları önümüzdeki aylarda yeni zamlar bekliyor.





Kurban bayramı öncesi otobüs bilet fiyatı zamlandı. Sektör temsilcileri şuan otobüs bileti ile uçak bilet fiyatlarının yarıştığını söylüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın açıkladığı son verilere göre, hava yolu ulaşımında yolcu sayısının arttığına dikkat çekiyor. Heybilet CEO'su Samet Koç, bunun nedeninin uçak ve otobüs bileti fiyatları arasındaki farkın azalması olduğunu söylüyor. 

“OTOBÜS VE UÇAK BİLETİ FİYATLARI YARIŞIYOR”

Yolcuların ulaşım tercihlerinde yaşanan değişime dair bilgi veren Samet Koç, “Son dönemde pek çok ürün ve hizmete zam geldi. Uçak ve otobüs biletleri de bu durumdan etkilendi. Şu an otobüs biletleri uçak biletileriyle yarışır bir konumda. Bu durum tüketici alışkanlıklarının değişmesinin de önünü açtı. Yolcular aradaki fiyat farkının çok az olması sebebiyle zamandan da tasarruf edebilecekleri havayolu ulaşımını tercih etmeye başladı. Buna online seyahat bileti platformlarının sunduğu avantajlar da eklenince, var olan fark daha da azalıyor. Biz de kullanıcılarımıza sunduğumuz kampanya, promosyon ve hediyeler sayesinde, yolculukları konforlu deneyimlere dönüştürüyoruz.” dedi.

OTOBÜS BİLETİ FİYATLARI - GÜNCEL 2023

Bazı otobüs bilet fiyatları şöyle (Mayıs 2023)


  • İstanbul Sivas otobüs bileti 690 TL

  • İstanbul Erzurum otobüs bileti 550 TL

  • İstanbul Bursa otobüs bileti 279 TL

  • İstanbul Ankara otobüs bileti 349-369 TL

  • İstanbul Antalya otobüs bileti 550 TL


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap