SON DAKİKA



Haber > Gündem > ÖSO 7 köyü daha ele geçirdi

ÖSO 7 köyü daha ele geçirdi

05 Eylül 2016 Pazartesi - 18:55




TSK öncülüğünde ilerleyen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) 7 köyü daha IŞİD'in elinden aldı.





24 Ağustos'tan bu yana süren Fırat Kalkanı Harekâtı'nın 13. gününde tespit edilen 9 hedef Fırtına obüsleri ile vurulurken, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) Karabah Mamal, Haydar Başa, Al Humayrah, Umm Et Tadaya, Al Masannah, Cub El Dam ve El Mustafa El Kabir köylerini ele geçirdi.

Harekâtın 13. gününde operasyon bölgesinde teröristlere ait olduğu belirlenen ve yerleri tespit edilen 9 hedef, Fırtına obüsleriyle 99 atım yapılarak tam isabetle vuruldu. Harekâtın başladığı günden bugüne kadar toplam 392 hedefe bin 698 atım yapıldı.

TSK’dan harekata yönelik yapılan açıklamada, “Terör örgütleri tarafından kullanılan ve hudut bölgemizde güvenlik riski doğuran Suriye kuzeyinde icra edilen koalisyon harekâtına destek veren Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgede yaşayan sivil halkın zarar görmemesi için her türlü tedbiri almakta ve bu konuda azami hassasiyet göstermektedir” denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap