SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ortahisar'da birliktelik

Ortahisar'da birliktelik

08 Mayıs 2015 Cuma - 10:19








 

Ortahisar Belediyesi'nin mayıs ayının 4. Meclis toplantısında Büyükşehir Yasası'yla kapanan yedi belde belediyesinin bütçesi oybirliğiyle kabul edildi. Büyükşehir Yasası'nın çıkmasından sonra Ortahisar ilçe sınırlarında bulunan 7 belde belediyesi kapatılarak görev ve yetkileri Ortahisar Belediyesi'ne devredilmişti.

Dün Ortahisar Belediye Meclisi'nde bu belde belediyelerinin bütçeleri kar ve zarar durumlarıyla birlikte Ortahisar Belediyesi’ne devri mecliste oybirliğiyle kabul edildi.  Başkan Ahmet Metin Genç, devir kararının oybirliği ile çıkmasının Ortahisar Belediye Meclisinin birlikteliğine örnek teşkil ettiğini belirterek, "Bu kararın oybirliğiyle çıkması belediye meclisimizin uyum ve ahenk içinde nasıl çalışabildiğinin en somut göstergesidir. Belediyemizin doğrudan kendisiyle alakalı olan bu kararı oybirliğiyle çıkarmasından dolayı bütün meclis üyelerine ve partilerin grup başkanlarına teşekkür ediyorum. Bu karar Ortahisar Belediyesi'nin daha kurumsallaşması, yerleşip kökleşmesi adına atılan önemli bir adım" diye konuştu.

UYSAL GELİYOR

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yarın Trabzon’a gelerek partisinin Trabzon milletvekili aday tanıtım törenine katılacak. DP Trabzon milletvekili adayı, eski il başkanı Ali Akar, "Bizi seçimlerde hesaba katmayanlar fena yanılacaklar. 2015 genel seçimlerine damgamızı vuracağız. Trabzon’da gücümüzü dosta düşmana göstereceğiz" dedi. Demokrat Parti (DP) Trabzon’da 1. Sıra Adayı İl Başkanı Akar olurken, 2. Sıra Adayı Kemal İnan (İşletmeci-İş adamı), 3. Sıra Adayı Hasan Ali Misoğlu (Emekli Bürokrat), 4. Sıra Adayı Şenol Çolakoğlu (Mühendis), 5. Sıra Adayı Hakan Hüseyin Küçükali (İşadamı), 6. Sıra Adayı Osman Karabayır (Elektrik Mühendisi) olarak belirlendi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap