SON DAKİKA



Haber > Gündem > Örs'ün basın toplantısı

Örs'ün basın toplantısı

15 Mart 2015 Pazar - 09:21








MHP'den Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Hüseyin Örs dün Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde görkemli bir kalabalıkla basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına birbirinden önemli isimler katıldı. DYP'de görev yapan birçok isimle CHP'den bir isim katıldı. Hüseyin Örs salonda iki işareti dikkat çekti. Biri kurt işareti ile diğeri Özal selamı oldu. Hüseyin Örs'ü birçok genç destekleyicisi salonda yerini alan isimler oldu. MHP'de görev yapan birçok eski yönetici İl Başkanı Merkez İlçe Başkanı toplantıya katıldılar. MHP'den 31 Mart seçimlerinde ilçelerden aday olan tüm isimler de basın toplantısına katıldılar. Hüseyin Örs salonda iyi bir rüzgâr estirdi. Heyecanı ve söylemleri ile salondaki katılımcıları coşturmaya yetti. MHP’de bugün ise Trabzon Milletvekili Adayı Hüseyin Kıran aday adaylığını açıklayacak.

KÜLEKÇİ'YE TEBRİK

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun etkinlikleri çerçevesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde muhteşem bir organizasyona imza attı. Ahmet Külekçi ve ekip arkadaşları Artvin bürokrasi ve Trabzon bürokrasisini bir araya getirdi. Adeta Karadeniz birlikteliği ortaya çıktı. Trabzon’daki Artvinliler ile Artvin’den gelenler görülmeye hoş bir tablo oluşturdu. Gecede birbirinden önemli konuklar katıldı. Geceye, Artvin Valisi Kemal Cirit, Trabzon Valisi  Abdil Celil Öz, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Çevre ve Şehircilik eski Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Yüksek Seçim Kurulu Üyesi Şeref Malkoç, Basın İlan Kurumu eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, Artvin Çoruh Ünversitesi Orman Fakültesi eski Dekanı ve KTÜ Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Fehmi Türker, Trabzonspor Kulübü yöneticileri Engin Hacısalihoğlu ile Köksal Sadıklar, Trabzon Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tolga Gül, Artvin Faal Gazeteciler Dernek Başkan Yardımcısı Turan Şentürk, Trabzon'da faaliyet gösteren çeşitli vakıf ve dernek yöneticileri, Trabzon'da ticari faaliyet gösteren Artvinli işadamları, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan Artvinliler, Trabzon'da öğrenim gören üniversite öğrencilerinin yanısıra Trabzon ve Artvin basını katıldı.

AK PARTİ'NİN TOPLANTISI

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve yönetimi dün Trabzon’da adeta gövde gösterisi yaparcasına bir toplantı gerçekleştirdi. Trabzon’da 689 mahalle başkanını bir araya getirdi. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimleri öncesinde adeta gövde gösterisiyle "Seçime hazırız" mesajını verdi. AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi salondakilerle tek tek ilgilenerek mahalle başkanları ile yakından ilgilendi. Toplantıya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, İl Başkanı Haydar Revi, yaptıkları konuşmalarla salondakileri coşturdu. AK Parti Trabzon İl Teşkilatı gerçekleştirdiği ilk ciddi organizasyonda geçerli not aldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap