SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ormandan hayat kurtaran mesaj! Anne ile kızının yeri tespit edildi

Ormandan hayat kurtaran mesaj! Anne ile kızının yeri tespit edildi

31 Ekim 2023 Salı - 11:21




Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kısa süre önce cezaevinden çıkan Ahu M. Ç.(52) iddiaya göre, psikolojik sorunlarından dolayı kızıyla birlikte gittiği ormanda ilaç içerek intihara kalkıştı.





Olay, dün saat 20.30 sıralarında Ereğli ilçesine bağlı Aktaş Mahallesi'ndeki ormanda meydana geldi. Dolandırıcılık suçundan cezaevine giren ve kısa süre sonra tahliye olan anne Ahu M. Ç, iddiaya göre kızı İrem M. Ç.(24) ile ormana giderek, intihara kalkıştı.

Psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen anne ve kızı yanlarında getirdikleri ilaçlardan içti. İrem M. Ç., bu sırada bir arkadaşına cep telefonundan mesaj atarak  'Hakkını helal et' yazdı, bulundukları yerin konumunu gönderdi.

Arkadaşının ihbarı üzerine olay yerine Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Atılan konumun yerini tespit eden ekipler, anne ve kızına ulaşarak tedavileri için hastaneye götürdü. Anne ve kızının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap