SON DAKİKA



Haber > Gündem > Orduevi ve askeri misafirhaneler sağlık çalışanlarına açıldı

Orduevi ve askeri misafirhaneler sağlık çalışanlarına açıldı

07 Nisan 2020 Salı - 14:30




Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla, bazı orduevleri ve askeri misafirhaneler, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelenin kahramanları haline gelen sağlık çalışanlarına hizmet vermeye başladı.





Milli Savunma Bakanlığı  tarafından Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler yurt içi ve  sınır ötesindeki birliklerde kararlılıkla uygulanıyor.
 
Bakanlık tarafından alınan tedbirler kapsamında birlik, karargah ve  kurumlara ziyaretçi alınmayacağı, orduevleri ve misafirhanelere, görevli personel  ile mücbir sebepler için konaklayanlar haricinde kimse kabul edilmeyeceği  açıklanmıştı.

Bu kapsamda belirlenen orduevi ve misafirhanelerdeki boş odalar Milli  Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla sağlık çalışanlarının hizmetine açıldı. 
 
Selimiye Astsubay Orduevi, deniz ve hava harp okullarının  misafirhaneleri, Büyükçekmece Orduevi'nde toplam 254 oda özel olarak sağlık  çalışanlarına ayrıldı.
 
Sağlık çalışanlarının söz konusu uygulamadan yararlanmaya başladığı  öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap