SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ordu gelişecek ve ve dönüşecek

Ordu gelişecek ve ve dönüşecek

19 Ağustos 2020 Çarşamba - 11:07




Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’den Karadeniz Gazetesi’ne ziyaret.





Ordu’nun çalışkan ve başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Karadeniz Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette spordan bölgeye ilişkin çeşitli konularda açıklama yapan Ordu’nun çehresini değiştiren Başkan Güler’den satır başları şöyle: Trabzon bizim liderimiz. Sevdiğimiz bir ilimiz. Bakanlığımız döneminde Trabzon’a çeşitli yatırımlarımız oldu. Mühim olan gönül almak, hizmet etmek. Protokole önem veren bir insan değilim. Trabzon’a özel bir sevgimiz var. Trabzon’u hep baba şehir olarak gördük, ağabeyimizdir. Trabzon köklü bir yer. Osmanlı Devletine padişah yetiştirmiş bir şehir. Sümela’nın açılması ile kruvaziyerler gelecektir. Biz de bundan istifade etmek isteriz.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Sayın Valimiz de çok tecrübeli. El birliğiyle çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ‘git’ dedi, geldik. Bir kuruş almadan çalışıyorum. Büyük bir güç olmasına rağmen sahildeki binaları yıktık. Kendi asfaltımızı üretiyoruz. Yepyeni bir Boztepe yaptık. Sırrı Paşa Caddesi’nin altyapısını komple değiştik. İlginç bir teknikle duvarlarımızı sanatla buluşturuyoruz. Bir adet boğaz gemisi aldık, restore ettik, vatandaşımız geziyor. Bölgenin kıymetini dışarıdan gelen biliyor.

KARADENİZ YILDIZ OLACAK

Bu yeni dönemde Doğu Karadeniz yıldız olacak. Hem kültür var hem sanat var hem doğa var hem insanlık var. İçimiz dışımız bir bizim. Artık yabancılar böyle yerler arıyor. Yaylalarımız inanılmaz. 4 şirket kurdum, çatır çatır çalışıyorlar. Gelecekteki potansiyelden şimdiden faydalanmamız lazım. MAKUL BİR BORÇ DEĞİL Bir tane Orduspor olacak. Önemli olan, takımların birleşmesi ile kaynakların da birleşmesidir. Birleşmelerini söyledim fakat birleşmediler. O zaman ben de amatörde olan ama en köklü Orduspor’u destekledim. Makul bir borç olsa tamam ödeyelim. Şimdi güzel bir takımla gidiyoruz. Güzel gençlerimiz var, mağdur da olmuşlar, ben de mağdurdan yana oldum. Orası siyasi bir platform değil. Sporu siyasete alet etmek olmaz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap