SON DAKİKA



Haber > Gündem > Operasyonun ardından Cudi ve Gabar

Operasyonun ardından Cudi ve Gabar

01 Ağustos 2015 Cumartesi - 17:53




Şırnak'ın Cudi ve Gabar dağlarında son günlerde artan operasyonlar nedeniyle bölgeye askeri sevkiyat yapıldı. Cizre İlçesi'nde askeri hareketlilik göz





Cudi ve Gabar'da operasyon sonrası dumanların yükseldiği gözlemlendi... Şırnak bölgesinde terör saldırılarının ardından güvenlik kuvvetlerinin operasyonları devam ederken, bölgeye askeri sevkiyat da sürüyor. Bugün sabah saatlerinde de çok sayıda zırhlı askeri araç Cizri İlçesi'nden geçerek Şırnak'a gitti.

Şırnak'ın Gabar, Cudi ve Besta bölgelerinde 10 gündür PKK hedefleri bombalanıyor. İki gün önce 3 askerin şehit edildiği saldırının ardından, Şırnak semalarında insansız hava araçlarının hareketliliği de dikkat çekiyor. İHA'ların Çıraf ve Küpeli dağlarında tespit ettiği hedeflerin bombalandığını belirten kaynaklar, taarruz helikopterlerinin de sürekli bu bölgelerde uçuş yaptığını kaydetti. Cudi ve Gabar dağlarının Hisar ve Çağlayan bölgelerinde dumanların yükseldiği görüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap