SON DAKİKA



Haber > Gündem > Operasyonlar devam ediyor

Operasyonlar devam ediyor

25 Temmuz 2015 Cumartesi - 10:03




İstanbul, Adana, Adıyaman ve Konya'da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütlerine yönelik hava destekli operasyon düzenliyor. Operasyo





Güvenlik güçlerinin dün terör örgütleri IŞİD, PKK, PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H ve DHKP-C'ye yönelik operasyonlarında 320 kişi gözaltına alınmıştı. Bu sabah terör operasyonları devam ediyor...

 İSTANBUL'DA GÖZALTILAR VAR

 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu'nda operasyon düzenledi. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyon, Hacı Ahmet Mahallesi Kurtoğlu Caddesi ile Hacı Ahmet Karakolu, Eburıza Dergahı, Pir Hüsamettin sokaklarında yapılıyor. Birçok adreste devam eden operasyon için çevik kuvvet polisleri sokak başlarında çevre güvenliği aldı. Özel harekat polislerinin desteğiyle baskın yapılan adreslerde çok sayıda kişi gözaltına alındı.Gözaltına alınanlar Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü.  Özel harekat polisleri eşliğinde önceden belirlenmiş adreslere eş zamanlı baskınlar yapan Terörle Mücadele polisleri aramaları sürdürüyor.

 ADANA'DA 54 GÖZALTI

 Adana'da da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H ile DAEŞ üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda 54 kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ve Özel Harekat timlerinin sabaha karşı başlayan helikopter destekli operasyonunda, kentin değişik mahallelerinde çok sayıda eve baskın yapıldı. Operasyonda DAEŞ ile YDG/H üyesi olduğu iddia edilen 54 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp Kurumuna getirildi. Burada işlemi biten zanlılar sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.


 ADIYAMAN'DA 15 GÖZALTI

 Adıyaman'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 15  kişi gözaltına alındı. AA muhabirinin yetkililerden aldığı bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü  Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki birçok adrese çok sayıda  polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenledi.  Operasyonda 15 kişi  gözaltına alındı. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık  kontrolünden geçirilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 KONYA'DA IŞİD OPERASYONU

 Konya merkezli 3 ilde DAEŞ terör örgütüne yönelik  düzenlenen operasyonda 15 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör  örgütü DAEŞ'e yönelik Konya, Ankara ve Manisa'da, daha önceden belirlenen 30  adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. 300 polisin katıldığı operasyonda terör örgütü üyesi olduğu  gerekçesiyle 1'i kadın 15 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden  geçirildikten sonra Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Operasyonun halen devam ettiği, gözaltı sayısının artabileceği  öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap