SON DAKİKA



Haber > Gündem > Onur Air çalışanlarından 'kırmızı kart'lı protesto

Onur Air çalışanlarından 'kırmızı kart'lı protesto

11 Kasım 2021 Perşembe - 17:04




Onur Havayolları çalışanları, yaklaşık 20 aydır maaş alamadıkları gerekçesiyle eylem düzenledi.





Onur Havayolları çalışanları, yaklaşık 20 aydır maaş alamadıkları gerekçesiyle 5 Ekim'de yaptıkları eylemin ardından bugün yeniden bir araya geldi. 

Onur Air çalışanlarından oluşan yaklaşık 100 kişilik grup, 20 aydır maaşlarını alamadıklarını öne sürerek 5 Ekim'de eylem yapmıştı. Eylemin ardından şirket yöneticileri tarafından çalışanlardan 1 ay mühlet istendi. 1 aylık süre içerisinde herhangi bir ödeme alamadıklarını belirten çalışanlar, bugün yeniden bir araya geldi. Atatürk Havalimanı yanında bulunan Onur Air şirketi önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, bu kez davul ve zurna eşliğinde düzenledikleri eylemde, şirket yöneticilerini düdük çalıp, kırmızı kart göstererek protesto etti. 

GECİKEN TOPLAM MAAŞ TUTARI 8 MİLYON DOLAR  

DHA'nın haberine göre, eylemin ardından şirket yöneticileri ile çalışanlardan oluşan heyet arasında bir görüşme gerçekleşti. Görüşmede, şirket yöneticilerinin ödeme yapacak durumda olmadıkları, 8 milyon dolar tutarındaki personel maaşlarını ödeme şartıyla şirketi devredeceklerini söylediği öğrenildi. Eyleme katılan çalışanlar, yapılan görüşmenin ardından alanı terk etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap