SON DAKİKA



Haber > Gündem > Önümüzdeki seçim milletin seçimi

Önümüzdeki seçim milletin seçimi

13 Ocak 2013 Pazar - 11:36




AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Mahallelerde vatandaşlarla buluşurken, bir yandan da mahallelerde müşahit eğitimlerine devam ediy





Merkez Cumhuriyet Mahallesinde pati içi müşahit toplantısı yapan Altunbaş, Türkiye’de 4 tane temel seçimin olduğunu ve bunlara dönüşüm seçimi dediğini belirterek “ Bunun bir tanesi 14 Mayıs 1950’dir. Demokrat Parti’nin beyaz devrimle iktidara gelmesi. O Ezanı Muhammedinin yine milletle buluşması. O geldikten 5 ay sonra ilk Mevlit Kandil’inde Süleyman Çelebi’nin mevlidinin radyodan ilk kez insanlarımızla buluşması. Aynen bugün Kuran-ı Kerim’in okullarda okutulması gibi. Yine 1983 rahmetli Özal’ın seçimi önemli bir seçimdi. Dönüşüm seçimiydi. Bütün zihni duvarlarımızı alt üst etti. 3 Kasım 2002, bugünden görüyoruz ki bu iki seçimden çok daha büyük önemdeydi. 12 Eylül 2010 referandumu artık milletin kendi iktidarını başkalarının tahakkümünden kurtarmak için en önemli adımı attığı bir teşebbüsün gerçekleştiği seçimdi. Ama size bütün kutsallarım üzerine yemin edebilirim ki, önümüzdeki Mart mahalli seçimleri bütün bu seçimlerden önemlidir. Çünkü üçüncü katı çıktık. Zabıta bir şekilde dozerle beraber öbür tarafta o üç katımızı yıkmak için beklemektedir. Bir zafiyetimiz o üç katımızı yıkacak. Bizim bir katımız bir de çatımız kaldı. Bu katımızı çıktığımız, bu çatımızı çattığımız andan itibaren Türkiye artık millet iktidarının bundan sonra dönmeyecek en önemli yolundadır.” dedi. Önümüzdeki seçim AK Parti’nin seçimi olduğunu söyleyen Altunbaş, “Önümüzdeki seçim Türkiye’nin ve bu milletin seçimidir. Buradaki belediye başkanlığını almamız AK Parti’ye yeter bir sonuç değildir. Herkese gidip, Türkiye’nin geleceğine ait bütün duyguları o milletle paylaşmanız, bazen yalvarmanız, bazen gözyaşı dökmeniz, bazen o gözünüzdeki sevincin ve gelecek vizyonunuzun onlara aktarılması, bunu nasıl izah ederseniz edin, nasıl yapacaksa yapalım başarmalıyız anda Türkiye güçlendin diye bekleyen bütün ülkelerin geleceği de önümüzdeki Mart mahalli seçimlerindedir. Çünkü ondan sonra kimseye iştah bırakmayacak, kimseyi heveslendirmeyecek bir seçime, Cumhurbaşkanlığı seçimine giriyoruz” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap