SON DAKİKA



Haber > Gündem > Öncelik bilişim alanı!

Öncelik bilişim alanı!

13 Mayıs 2015 Çarşamba - 11:46




MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden Bilişim Öğretmenliği öğrencileriyle partisinin Trabzon il merkezinde bir aray





MHP Trabzon Milletvekili Adayı Koray Aydın öğrencillerle buluştu. Öğrencileri tek tek dinleyen Aydın, "Atanamayan Öğretmenler" konusunu yakından bildiğini ve takip ettiğini belirterek, bilgisayar ve bilişim alanının öneminin her geçen gün daha da artığını ifade etti. MHP olarak kamuoyuna açıkladıkları seçim beyannamesi kapsamında atanamayan bütün öğretmenleri kademeli olarak atamayı vaat ettiklerini bildiren Koray Aydın, "içinde bulunduğumuz bilgi ve iletişim çağında, bilişim alanının önemi her geçen gün daha da artmaktadır. Bilgisayar teknolojisini yakından takip edecek, geleceğin bilişim teknolojileriyle barışık nesillerini yetiştirecek eğitimcilere öncelik ve destek verilmesi şarttır" dedi.

Bilişim öğretmenlerinin önündeki bütün engellerin kaldırılması gereğine dikkat çeken Koray Aydın, Ar-Ge'yi ilk kuran ve "2023'te Lider Ülke, 2053'te Süper Güç" vizyonunu 1999'da ortaya koyan MHP'nin Türkiye'yi bilişim alanında da Lider Ülke ve Süper Güç yapmayı hedeflediğini kaydetti.  Ülkedeki bilgisayar, akıllı telefon ve internet abonesi sayısının her geçen gün arttığına işaret eden MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, sadece öğrencilerin değil, bütün dünyanın bilişim eğitimine ihtiyacı olduğunu ifade ederek, MHP olarak iktidara gelmeleri halinde bilişim alanına öncelik vereceklerini söyledi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap