SON DAKİKA



Haber > Gündem > Önce çay istedi, sonra mesire yeri işletmecisini öldürdü

Önce çay istedi, sonra mesire yeri işletmecisini öldürdü

11 Haziran 2023 Pazar - 13:40




Tekirdağ’da bir şahıs, aralarında husumet bulunan mesire yeri işletmecisini silahla vurarak öldürdü. Olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.





Olay, akşam saatlerinde Saray ilçesi Güneşkaya piknik alanında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Güneşkaya piknik alanına giderek buradaki işletmede çay isteyen Ufuk A., iddiaya göre işletme sahibi Muzaffer Malkoç’un (52) eşine “Kocanı vurmaya geldim, onu vuracağım" dedi.

İşletmecinin eşi K.M. panikle ofisteki silahı almaya giderken, Ufuk A. bu sırada içeri girip Muzaffer Malkoç’u silahla vurdu. Yaşanan arbedede Ufuk A. da vurularak yaralandı. 2 yaralı olay yerine çağrılan ambulansla Saray Devlet Hastanesine kaldırılırdı. 2 çocuk babası Malkoç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, cinayet zanlısı Ufuk A.'nın Tekirdağ Şehir Hastanesine sevk edildiği ve burada tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Malkoç’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Muzaffer Malkoç ve Ufuk A. arasında geçmişe dayalı husumet olduğu iddia edildi. Saray Cumhuriyet Savcılığının olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap