SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: TSK'ya saldırarak sınırı geçti!

Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: TSK'ya saldırarak sınırı geçti!

11 Ocak 2023 Çarşamba - 13:51




AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun TSK'nın komuta kademesine yönelik sözleri için "Sayın Kılıçdaroğlu defalarca yaptığı gibi dün de vahim sözlerle TSK'ya saldırarak, komuta kademesine hakaret ederek bu sınırı geçmiştir" dedi.





AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TSK'nın komuta kademesi için kullandığı sözlere tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik basın toplantısı düzenledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti grup toplantısında yaptığı konuşmaya tepki gösteren Çelik, "Demokrasilerde bütün kurumlar eleştirilebilir. Bütün siyasiler ve kurumlar eleştiriye açıktır. Eleştiri ile hakaret arasında çizgi vardır. Sayın Kılıçdaroğlu defalarca yaptığı gibi dün de vahim sözlerle TSK'ya saldırarak, komuta kademesine hakaret ederek bu sınırı geçmiştir. Bu sözlerin Sayın Kılıçdaroğlu'ndan gelmesi şaşırtıcı olmadı. Vatandaşları, esnafı, öğretmenleri tehdit eden Kılıçdaroğlu'nun nefret siyaseti TSK'nın komuta kademesine hakaret edecek şekle ulaştı. Hakaret hiçbir şekilde kabul edilemez" dedi.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu şu sözleri kullanmıştı;


“Yalan dolan söyleyeni asker alkışlıyorsa devletin çürüdüğünü orada görüyoruz. Askerlerin alkışlaması şahsen hiç umrumda değil. Ama devlet açısından büyük bir çürümüşlüğün göstergesidir. Etrafınıza siyaset koridorlarında kariyer devşiren askerler koyarsanız elinize bol yıldızlı, bol apoletli Orta Doğu üniformaları kalır. Unutmayın ki bol apoletli Orta Doğu askerleri savaşlardan kaçtılar. Kariyerist kafadan asla hayır gelmez. Onun için komuta kademesi haddini bilsin. Siyaset askerin işi değildir. Herkes haddini bilecek, Herkes bulunduğu makamın ne olduğunu bilecek."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap