SON DAKİKA



Haber > Gündem > Okuyan kıza şeytan diyen paçavra ve Milli Eğitim

Okuyan kıza şeytan diyen paçavra ve Milli Eğitim

14 Haziran 2016 Salı - 10:35








Bu ne duyarsızlık, bu ne umarsızlık, bu ne pişkinlik, bu ne sessizlik? Size diyorum Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valilik makamı! Bu kadar yazılıp çizildi, hâlâ haberiniz olmadı mı? Kitap deyip onurlandırmayalım, kağıt paçavra demeti. Adı ‘Bir Bayan Niçin Örtünmek İstemez’. Baş örtüsü konusunda duyarlı bazı vatandaşlarımız kitabın adından etkilenip, hemen savunmaya geçmesin lütfen, çünkü durum hiç de öyle değil. Tonya Anadolu Lisesi Kütüphanesi demirbaşına 2.485 numara ile kayıtlı, daha kaç okulun kütüphanesinde bulunan paçavra demetinden birkaç örnek:

OKUMAK ŞEYTAN İŞİ

. (Şeytan kadına sesleniyormuş) Okuyup kültürlü olman lazım... Bir şekilde oku ve diploma al. Kolunda altın bir bilezik olmuş olur. Evlenip ayrılmış olsan bile ayaklarının üzerinde durursun... Bir de çocukların varsa, daha da problem... Onların geçimi, okulu, senin geçimin, özel zevklerin... (35. sayfa) Yani okumak, şeytana uymakmış! Şu 10 sene sürecek olan günah: Ortaokul (3)+ Lise (3)+ Üniversite(4). Bir okulun mevcudunu 1.000- 1.500 düşünürsek, en az 750 erkek, birçoğu başı açık bir bacıya bir şekilde bakacak... Bakmalarına vesile olduğu için günah kazanmış olacak... Bacımız ders anlatmak için ayağa ya da tahtaya kalkacak, tüm gözler üzerinde... Aman Allahım! Her saniye günah işlemek! (86) Yani, kız çocukları okurlarsa günah işlermiş. Sınıfta sapık erkeklerin bakmalarına, sulanmalarına neden olurmuş!

BAŞI AÇIKLIK GÜNAHTIR

. Başı açık olarak her saniyen günahla geçiyor! (103) . Başörtünüz ve örtüyle bütünleşen uzun ve geniş bir elbiseniz sizi bir çok günahlardan uzak tutacaktır. Yani, başörtüsü sizin menfaatinize...


(104) Yani, başı açık olunca günaha yakın olunurmuş!

TECAVÜZ TAHRİKTEN OLUYOR

. (Başı açık güzel kız ve kadınlara) Bazıları kadına çirkin laflar atacaktır. Bazıları kadının tahrikine tahammül edemeyip her şeyi göze alıp, o zavallı bayanı kaçıracak ve arzularına alet edecek, sıraya başka erkekler girecek, hatta polise anlatmasın diye tenha bir yerde öldürüp, geçip gideceklerdir... (130) Yani, kadına taciz ve tecavüzü, kadının tahrikine tahammül edemeyen zavallı erkekler yapıyormuş! . Yolda görüntüsüyle erkeği tahrik eden, hal ve hareketleriyle umutlandıran, ‘güzelliğimi sergilerim’ inadında olan kadınların hiç suçu yok mudur? (130) Yani, kapalı giymeyen kadın tahrikçidir! . Saçını açan, vücudunu açmış olur. (157) . Saçını açmayla başlayan, sonu gelmez ihtiraslar! (158) Yani, başı açıklar sapık ve teşhircidir!

NEDEN İŞLEM YAPILMIYOR?

Okuyan kadın ve kızlara bu adice yakıştırmaların yapıldığı, kadınların açık ve kapalı olarak ayrıştırıldığı, başı açık kadına olmadık hakaretlerde bulunulan, ebeveynlerin şeytan yerine koyularak kız çocukların aileye karşı isyana çağrıldığı ve İslam adına daha daha ne yüz kızartıcı şeylerin yazıldığı sözde kitap, hâlâ kütüphanelerde; sözde yazarın ve yazarların benzeri birçok hurafe ile dolu diğer kitapları da. Bu ne sessizlik! Yoksa sizler de okuyan kızlarımıza şeytan, başı açık kadınlarımıza günahkar-sapık mı diyorsunuz


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap