SON DAKİKA



Haber > Gündem > Okutan Isparta’dan aday adayı

Okutan Isparta’dan aday adayı

18 Mart 2015 Çarşamba - 10:51








Trabzon eski valisi Nuri Okutan 7 Haziran 2015 Seçimleri için MHP’den Isparta milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Okutan, “Gençlik yıllarımdan beri gönül verdiğim Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili olabilmek için aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Daha öncede ifade ettiğim gibi mülki idare amirliğim süresince milletime ve devletime en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım. Bu hizmetlerimi siyaset arenasında da MHP milletvekili olarak sürdürmek istiyorum" dedi.

CHP DE SULAR DURULMUYOR

Trabzon CHP’de şok yaşanıyor. CHP Parti Meclisi’nin Pazartesi günü yaptığı toplantıda birinci sıra kontenjan kararından geri adım atmadığı ortaya çıktı. CHP Trabzon İl Başkanlığı’na bildirilen resmi yazıda ‘1. Sıra kontenjan Volkan Canalioğlu, 2, 3, 4, 5 ve 6. sıralar için 21 Mart’ta eğilim yoklaması yapılacak’ denildi. Bu karar ile her defasında kontenjan yok diyen ve ilçe başkanlarının imzalarıyla Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı ve başkan yardımcısı ile görüşen Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun çok zor bir duruma düştü. Gecen hafta il başkanı Uzun’un basın toplantısında ön seçim olacak açıklamasından sonra 18 milletvekili aday adayı başvurusunu yaptı ardından hemen tanıtım toplantısı yapıldı. Fakat tanıtım törenin yapılmasından iki gün sonra gelen faks CHP’de deprem etkisi yarattı. CHP Trabzon’da anlaşılan zor bir dönemece girdi. CHP’de bugünden itibaren açlık grevi başlıyor. CHP’de anlaşılan o ki Trabzon’daki bu sıkıntı bitmeyecek gibi.

ÇANAKKALE MESAJI

Trabzon AK Parti Milletvekili Aday adayı Abdulkadir Uraloğlu 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü ile ilgili mesaj yayınladı. Uraloğlu, “Türk milleti 100 yıl önce büyük bir inanç ve vatan sevdasıyla gözünü kırpmadan can vermek için adeta sıraya girdi. Böyle bir ceddin torunları olarak, Çanakkale savaşlarında şehit verdiğimiz 250 bini aşkın vatan evladının sorumluluğunu omuzlarımızda hissediyoruz. Türk milleti Çanakkale zaferinde gösterdiği üstün inanç ve zekasını korumakta ve geleceğine aynı heyecanla bakmaktadır. Yeni Türkiye hedefleri bu inanç ve aklın bir eseridir. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Çanakkale ile diğer cephelerde gözünü kırpmadan can veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Çanakkale ruhunu taşıyan inancımızla, milletimizin birlik ve huzur içerisinde yaşaması için üzerimize düşen her vazife ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek üzere çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap