SON DAKİKA



Haber > Gündem > Okan Kurt: Erdoğan’ın berberi bu sokağın sahibiyim diye kavga çıkardı

Okan Kurt: Erdoğan’ın berberi bu sokağın sahibiyim diye kavga çıkardı

19 Ekim 2021 Salı - 12:26




İş adamı Okan Kurt Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın berberinin “ben bu sokağın sahibiyim” diyerek kavga çıkardığını öne sürmüştü. Söz konusu olayla ilgili video ortaya çıktı





İş dünyasının tanınan isimlerinden Okan Kurt’un sahibi olduğu restorantda çıkan kavga kamuoyunda konuşulurken olay anına ilişkin görüntüler yayınlandı.

Okan Kurt’un sahibi olduğu Hirahan Restoran’da  geçtiğiniz gün kavga çıkmış çıkan kavga sonunda Okan Kurt’un eşi ”Okan’ı dışarı çıkartmıyorlarmış, polisi de içeri sokmuyorlarmış. Beykoz Emniyeti nerede! Okan’ın can güvenliği yok” diye sosyal medyaya açıklamalarda bulundu. Okan Kurt ise daha sonra kavgayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın berberinin “ben bu sokağın sahibiyim”  sözlerini sarf ederek çıkardığını iddia etti.

Söz konusu olayla ilgili video görüntüleri bugün sosyal medyada ortaya çıktı.

Kavganın taraflarından olan Ghalia restoran yöneticisi ise olay anını şu sözlerle anlattı:

 Olay gecesi Okan Kurt’un restoranında düğün vardı, düğünden dolayı müzik sesi çok geliyordu ve bizim müşterilerimiz rahatsız oluyordu. Bizde kendilerini uyardık. Bizim uyarmamızdan sonra Okan Kurt ve yanındakiler gelip bizi darp etti. Biz iddialarımızı kamera kayıtlarıyla ispatlayacağız. Olayı yargıyada taşıyacağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap