SON DAKİKA



Haber > Gündem > Oğuzhan Uğur’dan milletvekili adaylığı açıklaması: Teklif geldi

Oğuzhan Uğur’dan milletvekili adaylığı açıklaması: Teklif geldi

26 Mart 2023 Pazar - 12:33




Türkiye’nin tanınan simalarından Oğuzhan Uğur kendisine sorulan milletvekili adaylığıyla ilgili soruya cevap verdi. Uğur kendisine 4 siyasi partinin tekllif getirdiğini de belirtti.





Babala TV’de yaptığı Mevzular Açık Mikrofon isimli programla adını daha sık duyduğumuz Oğuzhan Uğur milletvekili adayı olup olmayacağıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Oğuzhan Uğur tv100’de yayınlanan “Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması” programına katıldı. Programda Oğuzhan Uğur özellikle deprem sonrası yapılan yardımlarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

4 PARTİDEN ADAYLIK TEKLİFİ GELDİ

Programın ilerleyen dakikalıklarında Uğur Dündar, Oğuzhan Uğur’a “Milletvekili adaylığı düşünceniz var mı?” diye sordu. Oğuzhan Uğur ise kendisine 4 partiden adaylık için teklif geldiğini ifade ederken “Ben elbette hepsini göğsümde yumuşattım. Ben topçunun, popçunun ve toprak ağasının milletvekili olmasını kabul etmiyorum” dedi.

Oğuzhan Uğur bu ifadelerle kendisine gelen milletvekili adaylığıyla ilgili teklifleri reddettiğini açıklarken milletvekili adayı olmayacağını duyurmuş oldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap