SON DAKİKA



Haber > Gündem > Oğuzhan Asiltürk'e veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı

Oğuzhan Asiltürk'e veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı

02 Ekim 2021 Cumartesi - 14:03




Hayatını kaybeden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk için Hacıbayram Camii'nde tören düzenlendi. Cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Oğuzhan Asiltürk ağabeyimizi şu anda Hakk'a uğurlarken son görevimizi yapıyoruz. Bu ülkeye çok büyük emekleri geçti, çok büyük katkıları oldu. Rabbim bu yolculukta da yalnız koymasın, ayrı koymasın' dedi.





Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk dün 86 yaşında hayatını kaybetti. Asiltürk, koronavirüs nedeniyle İstanbul'da rahatsızlanarak 13 Eylül'de ambulans uçukla Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Oğuzhan Asiltürk'ün cenazesi bugün öğlen Hacı Bayram Veli Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kalp yetersizliği rahatsızlığı olan Asiltürk'ün sabah 9'da kalbinin durması nedeniyle vefat ettiğini belirtti.

CENAZE TÖRENİNE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da cenaze törenine katılıyor. Cenaze töreninde konuşan Erdoğan şunları söyledi; Oğuzhan Asiltürk ağabeyimizi şu anda Hakk'a uğurlarken son görevimizi yapıyoruz. Bu ülkeye çok büyük emekleri geçti, çok büyük katkıları oldu. Rabbim bu yolculukta da yalnız koymasın, ayrı koymasın. İnşallah bu koronavirüs tüm insalığı Rabbim muhafaza eylesin. Haklarımızı helal ettik ve inşallah cennetiyle de cemaliyle de şeref kılsın.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap