SON DAKİKA



Haber > Gündem > Öğretmenlere indirimli tatil!

Öğretmenlere indirimli tatil!

13 Ağustos 2016 Cumartesi - 16:16




Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile Türkiye Otelciler Federasyonu arasında işbirliği protokolü imzalandı.





Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesinde çalışan öğretmen  ve emekli öğretmenlerin, Türkiye Otelciler Federasyonu üyesi otellerde,  işletmelerde yüzde 35’e kadar indirimli tatil yapmalarına imkan sağlanacak.

MEB yetkililerinden alınan bilgiye göre, kamu ve özel kurumlar ile  kuruluşların hizmetlerinden öğretmenlerin uygun şartlarda yararlandırılması için  Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile Türkiye Otelciler  Federasyonu arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol ile MEB'e bağlı olarak çalışan ve emekli öğretmenlerin  kendileri veya birinci derece aile yakınlarının Türkiye Otelciler Federasyonu  üyesi otellerden, işletmelerden yılın talep edilen herhangi bir döneminde afişe edilen fiyatlardan yüzde 35’e kadar indirimli olarak yararlanmasına imkan sağlanacak.

Türkiye Otelciler Federasyonu, indirim uygulanacak otellerin  listesini ve bu otellerde uygulanacak indirim oranlarını, www.turofed.org.tr  internet sayfasında ayda bir güncelleyerek duyuracak.

Konaklama yapacak kişinin MEB'e bağlı öğretmen olduğunu belgeleyecek  kimlik kartı veya belge beyan etmesi gerekecek.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap