SON DAKİKA



Haber > Gündem > Oğlu kaçırılan anneyi aradı

Oğlu kaçırılan anneyi aradı

15 Şubat 2015 Pazar - 11:04




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dağa kaçırılan oğlunu geri isteyen Anne Fidan Uluğ’un en kısa zamanda oğluna kavuşmasını diledi.





CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre; Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu “Oğlumu istiyorum” diye Tunceli’de açlık grevine başlayan anne Fidan Uluğ’u telefonla aradı.

Kılıçdaroğlu’na “Oğlum Van’da Üniversitede okuyordu, doktor olacaktı, kaçırıldı. Ben oğlumu geri istiyorum. Bana "Hep 'gelecek' dediler, gelmedi. Bana oğlumu göndersinler, perişan olduk" diyen Anne Fidan Uluğ’a sabır dileyen Kılıçdaroğlu, Feramuz’un kaçırılmasını kınadı ve en kısa sürede evine okuluna dönmesini temenni etti.

Kılıçdaroğlu anne Fidan’a her zaman yanlarında olduğunu ve ne tür sorunları olursa olsun çözümü için yardımcı olacaklarını, Uluğ ailesinin kendisine her zaman ulaşabileceğini belirtti, ailesine, çocuklarına, yakınlarına, hemşehrilerine geçmiş olsun dilekleriyle sevgilerini iletti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap