SON DAKİKA



Haber > Gündem > Of Ulusoy'u bağrına bastı

Of Ulusoy'u bağrına bastı

27 Şubat 2015 Cuma - 11:16




AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ahmet Ulusoy, yaptığı teşkilat ziyaretlerinde büyük ilgi gördü, moral depoladı.





AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ulusoy sırasıyla Köprübaşı, Sürmene, Hayrat, Çaykara ve Of’ta aday tanıtım ve kadın kolları toplantısına katıldı. Köprübaşı’nda ilçe teşkilatına geçmeden önce belediye başkanına mini bir ziyarette bulunan Ulusoy, tüm ilçelerde parti mensuplarına kendini tanıttı, neden siyasete girmek istediğini ve hedeflerini anlattı. Tüm ilçelerden pozitif elektrik alan Ulusoy’a en yoğun ilgi ve sıcaklık Of’tan geldi.

Of İlçe Teşkilatı konuşmasına "Oflu olmaktan her zaman gurur duyuyorum" diyerek başlayan Ulusoy, hemşehrilerine spor geçmişinden, akademik hayatı boyunca yaptığı çalışmalardan bahsetti. Üniversitede Maliye Politikası, Mahalli İdareler Maliyesi, Devlet Borçlanması, Kamu Ekonomisi gibi siyaseti doğrudan ilgilendiren konularda dersler verdiğini söyleyen Ulusoy, her ne kadar siyasi parti teşkilatının içinde olmasa da aslında üniversitedeki uzmanlık konuları itibariyle sürekli siyasetin içinde olduğunu dile getirdi

YOL HARİTASI

Ulusoy, “Vekillik görevini vereceğiniz kişiler temelde iki niteliği taşımalıdır. Birincisi sorunlarınızı, beklentilerinizi ve önceliklerini bilebilmesi için sizin içinizde, aranızda yaşayan birisi olması. İkincisi ise bu sorunlara siyasal süreçte çözüm üretebilecek bilgi ve donanı- ma sahip nitelik taşımasıdır. Sizin içinizden gelen ve sizinle aynı havayı soluyan birisi olarak önceliklerinizi biliyor ve uzun yıllar öğretim üyeliği yapan birisi olarak edindiğim tecrübeyle siyasal süreç- teki karar alma mekanizması içinde fonksiyonel olabileceğimi düşünüyorum” ifadelerine yer verdi. Son olarak Trabzon İl Kadın Kolları toplantısına katılan Ulusoy burada AK Parti’yi tercih nedenlerinden birinin de “Türk insanına ve Türk kadınına hak ettiği geniş özgürlük alanları kazandırması’’ olduğunu söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap