SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ödüllü komandoya teklif yağıyor!

Ödüllü komandoya teklif yağıyor!

15 Mayıs 2016 Pazar - 15:28




Meslekten uzaklaştırılan Uzman Çavuş Numan Gücükturalı'ya iş teklifleri geliyor.





Ağrı'da, Uzman Çavuş Numan Gücükturalı, 2014 yılında ailesiyle gittiği piknik alanında PKK'lı teröristlerle karşılaştı. Durumu ihbar eden Gücükturalı'dan 'belediye sınırları dışına çıktığı' gerekçe gösterilip önce savunma istendi, 1 hafta içinde yapılan 8 soruşturmanın ardındansa meslekten uzaklaştırıldı.

Ödüllü komandoyu bitiren piknik

Habertürk'ün haberine göre, Gücükturalı ile ilgili haberimizin ardından birçok şirket, komandoya iş teklifinde bulundu. Antalya'da bir otoparkta çalışan Gücükturalı'ya çoğunlukla güvenlik müdürlüğü teklif edilirken, para yardımında bulunmak isteyenler de oldu.

Para yardımını kabul edemeyeceğini arayanlara söylediğini anlatan Numan Gücükturalı, "İş teklifinde bulunan herkese teşekkür ederim. Oğlu şehit olan bir anne aradı ve oğlu için biriktirdiği düğün parasını vermek istediğini söyledi. Para yardımını kabul etmediğimi söyledim. Görevime dönebilmek için hukuki mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap