SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Ödüllerinizi iyi değerlendirin"

"Ödüllerinizi iyi değerlendirin"

06 Kasım 2012 Salı - 12:04




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Her ne kadar Londra Olimpiyatları'nda, rekor sayıda branş ve sporcuyla temsil edildiysek de bu sayıya oranla madalya y





Başbakan Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yeni hizmet binasında 2012 Londra Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nda madalya alan sporcular, aileleri ve antrenörleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Bakanlık binasının açılışının ardından resim sergisini dolaştı. Yemek öncesi konuşan Başbakan Erdoğan, 2012 Londra Olimpiyatları'nda ortaya koyulan performans ve getirilen madalyalarla övündüğünü belirterek, "Beklediğimiz madalyaları alabildik mi, alamadık. Bir de özeleştiri yapmamız lazım. Ama inanıyorum ki bizim çok çok gerimizde olması gerekenler, gerçi soydaşlarımız bir Azerbaycan'a bakıyorsunuz; nerelerden geldi, nerelere çıktı. Öbür tarafta bir Kazakistan'a bakıyorsunuz; nerelerdeydi, nerelere gitti. Biz 75 milyonluk Türkiye'yiz, bu konularda bizim mazimiz çok daha farklı ve bu işi inşallah başaracağız, çok daha iyi konuma getireceğiz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap