SON DAKİKA



Haber > Gündem > O treni kaçırdılar

O treni kaçırdılar

02 Kasım 2015 Pazartesi - 15:08




1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendiren Başbakan Yardımcısı Akdoğan "İktidar ortağı olma şansını tepenler treni kaçırdı. 'Seçmen koalisyon istiyor' te





Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "İktidar ortağı olma şansını tepenler treni kaçırdı. 'Seçmen koalisyon istiyor' tezi de çöktü. 7Haziran ve 1 Kasım seçim sonuçlarını birlikte değerlendirerek, oy veren ve vermeyen vatandaşlarımızı doğru anlamaya çalışacağız" ifadesini kullandı."AK Parti, ANAP gibi çöküş dönemine girdi' diyenler, AK Parti'nin muhteşem geri dönüşünü anlamaya çalışmalı" değerlendirmesinde bulunan Akdoğan, AK Parti'nin, milletin gelecek umudu olduğunu belirtti.Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "İktidar ortağı olma şansını tepenler treni kaçırdı. 'Seçmen koalisyon istiyor' tezi de çöktü. Millet istikrar için güçlü iktidarı seçti. 7 Haziran ve 1 Kasım seçim sonuçlarını birlikte değerlendirerek, oy veren ve vermeyen vatandaşlarımızı doğru anlamaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap