SON DAKİKA



Haber > Gündem > O da ne acaba….!

O da ne acaba….!

25 Temmuz 2017 Salı - 10:30








Ülkemiz, dünya siyasi tarihinde en büyük yürüyüşüne tanık oldu. Yolları adımlayan ayaklar, Maltepe’de belki de şimdiye kadar yapılan en büyük mitinge katıldı.

Kimilerine göre iki buçuk milyondan fazla insan adalet diye bağırırken, bazı yetkili ağızlar tarafından ‘yüz yetmiş beş bin kişi miting alanında bulundu’ açıklamaları kıskançlıktan öte gibi.

Çok değerli okurlarım; Yüce yaratan gözlerimi görmek için yarattı. Kulaklarımı duymam için yarattı. Ayaklarımı yürümek için yarattı. Aklım bana adaletli ol dedi. Yanlış mı yaptım acaba? Halkımız büyük adalet yürüyüşünde başından sonuna kadar büyük katılımla destekte bulundu. Tüm kesimleri ilgilendiren bu yürüyüş, sadece adil olma olgusuna hakim olmak için halk yürüyüşüydü. Ülkeyi yönetenlere adil yönet yürüyüşüydü. On beş Temmuz kalkışması ülkemizin bir yüz karasıdır.

Askerlerimizi kullanarak ülkeyi bilinmeyen karanlıklara sokmak isteyenlere karşı yapılan kalkışmayı durduranlara bir gönül borcumuz vardır.

Ancak, ülkeyi karanlık yönlere sürükleyen lidere bizi mecbur bırakıp din adına onlarla birlikte hareket edenler, şimdiye kadar yaptıklarından dolayı halkımızdan bir özür dilemeleri gerekmez mi? İşte biriken haksızlıklara karşı halkımız adalet dedi.


Halkımızın Maltepe mitinginden hemen sonra telefonuma sanal basında gezen bir bayrak resmi düştü. Allah’ım o da ne dedirtecek kadar korkunçtu. Hilalin ortasında on beş yazıyor oluşu, demek ki böyle düşünenlerde var. Şimdi on beş Temmuz’da demokrasi nöbeti tutulacakmış. Olabilir ama demokrasi olmayan bir ülkede nöbet niye tutulur anlaşılır gibi değil. Hemen aklıma gelen şu konu oldu.

Cumhuriyet kurulduğu akşam veya gelen günlerde nöbet tutuldu mu acaba? Şunu aklımıza iyice yerleştirelim. Her kim olursa olsun ülkemize, bayrağımıza ve yasalara karşı en küçük hatayı kabul etmemeliyiz. Ancak, adil olmanın Türk’ün doğasında olduğunu da unutmamalıyız. Öyle ise yaşanan büyük adalet yürüyüşü ve Maltepe mitingi gibi görüntüleri dünyanın gözlerinin önüne sermeyelim.

Bazı kanalların sahtecilikle sosyal medyada yayınladığı görüntülerde rezil oldular demesinin adını halkımızın vereceğinden eminim.    İfade ettiğim gibi adalet, Türklüğün temelinde vardır.

Türk, bilgilidir, adildir, cesurdur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap