SON DAKİKA



Haber > Gündem > O afişlere yargı el koydu!

O afişlere yargı el koydu!

04 Mayıs 2015 Pazartesi - 13:20




Van'da bilboardlara asılan ve Erdoğan'ın "Siz bununla ne mesaj vermek istiyorsunuz" dediği, "Kan akan çeşme" afişlerinin, mahkeme kararıyla kaldırıldı





Van'ın birçok noktasındaki bilboardlara asılan ve siyasi polemik konusu olan 'Kan akan çeşme' afişlerinin mahkeme kararıyla kaldırıldığı belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da söz konusu afişleri, 'Bizim olduğumuz yerde kan değil berrak su akar. Siz bununla ne mesaj vermek istiyorsunuz?' sözleriyle eleştirmişti.

"KAN AKAN ÇEŞME" AFİŞLERİ BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Kentin çeşitli cadde ve sokaklarındaki billboardlara, çeşmeden akan kan resmi bulunan, altında Kürtçe ve Türkçe olarak 'Önleminizi alın', 'Bir gün bitecek', 'Bir gün her şey', 'Sahip çıkmazsanız uzak değil!', 'Nefessiz kalmayalım', 'Farkında mısın?' yazılı ilanlar asıldı. Üzerinde başka bir açıklama veya bir kurum ismi bulunmayan afişler gündem konusu olurken VASKİ Genel Müdürlüğü cuma günü açıklama yaptı. VASKİ, ilanların kurum tarafından 'Su Kültürünü Geliştirme' projesi kapsamında tasarlandığını ve proje için 2015 yılında 80 milyon TL'lik yatırım planlandığı belirtildi. Projenin ihale çalışmalarının büyük bölümünün tamamlandığı belirtilen açıklamada, bunun yanı sıra yatırımların doğru değerlendirilmesi ve amacına ulaşması için insanları bilinçlendirmek için ilanların hazırlandığı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap