SON DAKİKA



Haber > Gündem > Nureddin Nebati'nin Fethullah Gülen ile fotoğrafı yine gündem oldu

Nureddin Nebati'nin Fethullah Gülen ile fotoğrafı yine gündem oldu

02 Aralık 2021 Perşembe - 10:07




Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Nureddin Nebati’inin, Pensilvanya’da Fethullah Gülen ile çektirdiği fotoğraf yine gündeme geldi.





Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifa eden Lütfi Elvan’ın bu görevde bir yıl kalmasının ardından yerine gelen Nureddin Nebati’nin, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin 1 numaralı sanığı Fethullah Gülen’le Pensilvanya’da çektirdiği fotoğraf tekrar gündem oldu.

Berat Albayrak’a yakınlığıyla bilinen yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AKP’nin 4. Olağan Kongresi’nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilip daha sonra AKP Genel Başkan Yardımcılığı’na getirilmiş, ardından da Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı olduğu dönemde ise Pensilvanya’ya giderek Fethullah Gülen’le birlikte aynı fotoğrafa karesinde yer alması tartışmaya neden olmuştu.

Nureddin Nebati, Gülen cemaati itirafçısı Nurettin Veren’le tartışmaya girmişti.

Ayrıca tartışma konusu olan "AKP'deki  FETÖ'nün siyasi ayağını kimler oluşturuyor?" sorusu henüz netlik kazanmadı.

Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Nureddin Nebati Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'a yakınlığıyla biliniyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
7
Üzgün
0
İnanılmaz
5

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap