SON DAKİKA



Haber > Gündem > Numan kurtulmuş Trabzon’da

Numan kurtulmuş Trabzon’da

09 Mayıs 2015 Cumartesi - 13:37




Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ordu Milletvekili adayı Numan Kurtulmuş, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu Buluşması'na katıldı.





Numan Kurtulmuş burada yaptığı konuşmada, “Dünyanın neresinde mağdur ve mazlum varsa oralara el uzatacağız. Ötekileştirilmiş, adam yerine konulmayan, ‘Bir yardım eli yok mu?’ diyerek elini semaya açıp dua eden kim varsa onun yanında olacağız” diye konuştu.

Yaklaşık 15 bin kardeş ülkelerin gençleri Türkiye’de eğitim gördüğünü hatırlatan Kurtulmuş, “Türkiye hem kendi kültürü ve medeniyetini daha güçlü hale getirmek için mücadele edecek hem dünyanın her yerindeki mazlum milletlere elini uzatacak, hem de büyük ailemizin fertlerine ev sahipliği yaparak, gençlerini burada eğitecek. Dünyanın neresinde mağdur ve mazlum varsa olara el uzatacağız. Ötekileştirilmiş, adam yerine konulmayan, ‘Bir yardım eli yok mu?’ diyerek elini semaya açıp dua eden kim varsa onun yanında biz olacağız. Dünyanın neresinde kardeşlerimiz varsa, evlatlarımızı Türkiye’ye davet edeceğiz, Anadolu halkının, kültürüyle birlikte yoğrularak hep beraber geleceğe doğru yürüyeceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap