SON DAKİKA



Haber > Gündem > Numan Kurtulmuş: Size buradan malzeme çıkmaz!

Numan Kurtulmuş: Size buradan malzeme çıkmaz!

05 Şubat 2021 Cuma - 13:16




AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın'ı ziyareti sırasında çekilen ve sosyal medyada gündem olan fotoğraf ile ilgili konuştu. Kurtulmuş ““Üniversitelere nasıl siyaset sokulduğunu çok iyi biliriz. Buradan onlara malzeme çıkmaz. Bu görüşmede tek bir kelime siyaset konuşulmadı.” İfadelerini kullandı.





AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İstanbul Üsküdar’da internet gazetecileri ile bir araya geldi. Kurtulmuş, F5 Haber’den Bünyamin Kara’nın da bulunduğu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

KurtulmuşGaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın'ı ziyareti sırasında çekilen ve sosyal medyada gündem olan fotoğraf ile ilgili konuştu.

Kurtulmuş ““Üniversitelere nasıl siyaset sokulduğunu çok iyi biliriz. Buradan onlara malzeme çıkmaz. Bu görüşmede tek bir kelime siyaset konuşulmadı.” İfadelerini kullandı.

İşte o fotoğraf;




YENİ ANAYASA ÇALIŞMALARI

Yeni anayasa çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Kurtulmuş “Tam manasıyla sivil katılımcı, kapsayıcı bir anayasa yapmanın vakti gelmiştir. Sadece AK Parti’nin tek başına yapması mümkün değil. Sayımız yetseydi de tek başımıza yapmak istemezdik” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap