SON DAKİKA



Haber > Gündem > Nöbet devam ediyor! 'Kar da yağsa, yağmur da yağsa...'

Nöbet devam ediyor! 'Kar da yağsa, yağmur da yağsa...'

30 Ekim 2019 Çarşamba - 14:30




Diyarbakır annelerinin, dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle HDP İl Başkanlığı binası önündeki evlat nöbeti devam ediyor.





Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin HDP il binası önünde 3 Eylül'de başlattığı oturma eylemi sürüyor.

HDP il binası önünde bekleyişini sürdürenler arasında yer alan anne Hüsniye Kaya, Kürtçe yaptığı açıklamada, 5 yıl önce 14 yaşında dağa kaçırılan kızı Mekiye için eyleme katıldığını söyledi. Kaya, çocuğuna kavuşmak için oturma eylemini sürdürmekte kararlı olduğunu dile getirerek "Kar da yağsa, yağmur da yağsa buradan gitmeyeceğiz." dedi.

5 yıldır büyük acılar yaşadıklarını anlatan Kaya, kızından hiç haber alamadığını belirterek "Kızıma kavuşmak için buraya geldim. Çocuklarımızı HDP götürmüş. Onun için HDP'nin kapısına gelmişiz. Çocuklarımızı bizden çalıp götürdüler." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap