SON DAKİKA



Haber > Gündem > Nijeryalılar Ordu'ya geldi

Nijeryalılar Ordu'ya geldi

19 Haziran 2012 Salı - 11:17




Karadeniz İş adamları Derneği’nin Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı(DOKA) destekli projesi kapsamında Karadeniz Bölgesi’ne gelen Nijeryalı iş adamları, O





Nijerya ve Türkiye arasında ticareti hareketlendirmeyi ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nden Nijerya’ya yapılan ihracatı artırmayı amaçlayan proje doğrultusunda Ordulu iş adamları ile Nijeryalı iş adamları bir toplantı yaptı. Karadeniz İş adamları Derneği Genel Sekreteri Ahmet Karadayı, amaçlarının yurt dışına iş adamları götürdükleri gibi yurt dışından da iş adamlarını Türkiye’ye getirip yatırım yapmaları konusunda teşvik etmek olduğunu söyleyerek, “Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’na ‘Doğrudan Faaliyet Desteği’ projesi sunduk ve bu projemiz kabul gördü. Bu proje kapsamında Nijerya’nın önde gelen iş adamlarını bu proje kapsamında Trabzon’a davet ettik. DOKA’nın faaliyet kapsamında olan Ordu, Giresun, Trabzon’da ikili iş görüşmeleri planladık” dedi. Ticarette dış pazarının önemine vurgu yapan Genel Sekreter Karadayı, “Dünya küçüldü, pazar büyüdü ve iş adamlarının dış pazarlara açılması gerekiyor. Dış pazarın yüzde 60’ında Türkiye olarak biz de etkili olmak istiyoruz. İş adamlarımızı yurt dışına açalım” şeklinde konuştu. Ordu İş Adamları Derneği Başkanı Avni Yılmaz ise Ordulu iş adamları ile Nijeryalı iş adamlarını görüştürerek birlikte güzel işler yapmak istediklerini söyledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap