SON DAKİKA



Haber > Gündem > Nihat Hatipoğlu'ndan kripto para açıklaması!

Nihat Hatipoğlu'ndan kripto para açıklaması!

15 Nisan 2021 Perşembe - 12:13




Ramazan ayında yeniden programa başlayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, kripto para konusunda açıklamada bulundu.





Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, kripto parayla ilgili yöneltilen bir soru üzerine "Doğrusu çok gönülden 'caizdir' diyemiyorum" ifadesini kullandı. Hatipoğlu, "Uzak durmanızdan yanayım ama 'haramdır' da demiyorum" diye konuştu.

Sosyal medya fenomeni Selçuk Büyük, ATV’de yayınlanan ‘Nihat Hatipoğlu ile İftar’ programında Nihat Hatipoğlu'na kripto parayla hacca gidilip gidilmeyeceğini sordu.

Bunun üzerine "Kripto para konusunda doğrusu çok gönülden 'caizdir' diyemiyorum. Borsada bir değer var, görüyorsunuz ele dokunur, fabrika var" diyen Hatipoğlu, şöyle devam etti:

"Borsada bir sakınca yok, ama kripto para, bitcoin benzeri şeyler konusunda gönülden bir şey diyemiyorum. Haram konusunda da bir şey diyemiyorum. En azından uzak durulması konusunda kanaatim var. Çünkü olmayan bir para var ortalıkta, mal var ortada , her şey internet üzerinden oynamaya devam ediyor. Uzak durmanızdan yanayım ama 'haramdır' da demiyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap