SON DAKİKA



Haber > Gündem > Nihat Hatipoğlu’nu Sinirlendiren Soru! ‘Baban Yanlış Yapıyor…’

Nihat Hatipoğlu’nu Sinirlendiren Soru! ‘Baban Yanlış Yapıyor…’

20 Nisan 2021 Salı - 16:24




Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, programında sorulan sorularla yine dikkat çekmeye devam ediyor.





Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar programları bu sene de aldığı ilginç sorularla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Pandemi nedeniyle seyircisiz yapılan programa, ülkenin her yerinden insanlar online bağlantı kurarak sorularını soruyor.

“BABAM TÜM KARDEŞLERİME BEDDUA EDİYOR…”

Bitlis'ten yayına bağlanan Gönül Aklemiz isimli bir kadın, ‘Benim babam tüm kardeşlerime beddua ediyor. Alışkanlık haline getirmiş. Bedduası kabul olur mu?’ diye sorması üzerine Hatipoğlu, “Kardeşleriniz bedduayı hak edecek bir şey yaptı mı? Huzursuzluktan ötürü her önüne beddua ediyorsa ama siz babanıza karşı iyiyseniz o bedduanın bir kıymeti yok” dedi.

“HAK ETSE BİLE ONU ALLAH'A BIRAKIN…”

“Bir beddua yapıldığında beddua dolaşırmış” diye ekleyen Nihat Hatipoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Beddua, arıyor arıyor bulamıyor. Çünkü senin kardeşin bedduayı hak etmiyor. Ne olur biliyor musunuz? Beddua geri döner döner döner kim beddua etmişse onu döner bulur. Onun için bedduayı kimseye yapmayın. Hak etse bile onu Allah'a bırakın. Baban yanlış yapıyor.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap