SON DAKİKA



Haber > Gündem > “Nice iftiralar atıldı”

“Nice iftiralar atıldı”

19 Nisan 2015 Pazar - 09:49




AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı’na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Bu yolda iftiranın ulaşmadığı iff





Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, katıldığı toplantıda önemli açıklamalar yaptı… Aday tanıtım toplantısında konuşan Bakan Yıldız, şunları kaydetti:

“Tüm konuşmalar çok değerliydi. Adaylarımızı daha yakından tanıdık. Bu seçim onlarla beraber yeşerecek. Aday adaylığı sürecinden sonra, son derece centilmen birbirinin hakkını koruyan bir tarz göze çarptı. O açıdan bütün aday adaylarımızı kutluyorum. Hep beraber Kayseri’nin hedefini ortaya koyacaksınız. Bize bu şekliyle öğretildi. Bu yolda iftiranın ulaşmadığı iffet yoktur derler. Her birimize nice iftiralar atıldı. Anlımız ak, bunları rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Bu seçim döneminde Kayseri’ye yakışır şekilde centilmence bu seçimi tamamlamış olacağız. Tek yumruk olacağız. Hep beraber bulunduğumuz yerlerde hizmet edeceğiz. Seçim koordinasyon merkezine her zaman ki gibi güveniyoruz. Milletvekillerimizi kadın kollarımızla beraber seçeceğiz. Sandığa gidecek vatandaşlarımıza buradan sesleniyorum. Nüfus cüzdanlarınızı unutmayınız. 17 Aralığı, MİT tırlarını unutmayın” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap