SON DAKİKA



Haber > Gündem > Nesrin Cavadzade'nin düğün şıklığı! İddialı elbisesi dikkat çekti

Nesrin Cavadzade'nin düğün şıklığı! İddialı elbisesi dikkat çekti

22 Haziran 2023 Perşembe - 10:16




Oyuncu Nesrin Cavadzade, dün akşam annesiyle birlikte düğün törenine katıldı. İddialı bir elbise tercih eden Cavadzade, düğün pozlarını sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Göğüs kısmındaki inci detaylarla dikkat çeken elbiseye takipçilerinden beğeni yağdı.





Aşk hayatı ve rol aldığı diziler ile adından söz ettiren Nesrin Cavadzade, en son kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Alkan'la ayrılığıyla gündem olmuştu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve sık sık iddialı pozlarıyla da dikkat çekiyor.

"EKMEK HAYATIMDA YOK"

Bir dergiye röportaj veren güzel oyuncu, formunu glüteni hayatından çıkartarak koruduğunu açıklamıştı. Yıllardır ekmek yemediğini söyleyen oyuncu, "Un tüketmiyorum. Ekmek hayatımda yok. Makarnayı en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Hatta yememeye o kadar alışmışım ki ufak da olsa unlu bir şey yediğim zaman hemen rahatsız oluyorum" demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap