SON DAKİKA



Haber > Gündem > Neredeyse çözümsüzlük duasına çıkacaklar

Neredeyse çözümsüzlük duasına çıkacaklar

07 Nisan 2013 Pazar - 09:45




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Trabzon’un Akçaabat ilçesinde Erol Günaydın Kültür Salonu'nda düzenlenen "AK Parti Siyasi ve Hukuki





Burada konuşan Şahin, AK Parti çatısı altında siyaset yapanlar olarak bir tek gayelerinin bulunduğunu, ülkeye, insanlara, hatta tüm insanlığa hizmet etmek olduğunu ifade etti. Türkiye'nin şimdi çözmesi gereken çok önemli bir sorunla karşı karşıya olduğunu dile getiren Şahin, şunları söyledi: "Sayın Başbakanımız, çözüm sürecini 'savaşı seçmek kolay, barış zor, biz zor olanı seçtik' şeklinde özetleyen bir ifadede bulundu. Türkiye yıllardır mücadele etmek zorunda kaldığı, bu sebeple insan kaybına, ekonomik kayba uğratan terör sorununu bir şekilde çözmek için önemli bir süreç başlattı." Şahin, muhalefetin 'Türkiye'yi bölmek istiyorsunuz' şeklinde söylemleri olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Bu projenin, bu sürecin bir tek amacı vardır: Türkiye'yi daha da bütünleştirmek. 76 milyon insanın barış içinde, kardeşçe yaşaması için yapılması gereken ne varsa yapmaktır. Silahları susturmaktır. Siyasetin yerine dillerin konuşmasını sağlamaktır. Aynı vatanda, aynı bayrak altında bu ülkede özgürce, barış içinde yaşamak istiyoruz. Bunun önündeki en büyük engel terördür. Artık Türkiye bu beladan kurtulmak için bir şans yakalamıştır. Bunu değerlendirmemiz gerekir. Muhalefet sırf siyasi nedenlerle 'AK Parti bu işte başarılı olursa daha da büyür, Tayyip Erdoğan'ın daha da önünü kesemeyiz' diye düşünüyor, sırf bu siyasi nedenlerle bu sürece karşı çıktığını biliyorum. Kan durursa, şehit cenazeleri gelmezse bundan neden rahatsız oluyorsunuz? 3-4 aydır şehit cenazeleri gelmiyor, bazıları buna üzülüyor. Neredeyse çözümsüzlük duasına çıkacaklar."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap