SON DAKİKA



Haber > Gündem > Nehirde ikinci felaket! 1000'i aşkın Rus askeri öldü

Nehirde ikinci felaket! 1000'i aşkın Rus askeri öldü

15 Mayıs 2022 Pazar - 12:02




Biolhorivka köyünden geçen Donets Nehri'ni ikinci kez geçmeyi deneyen Rus birlikleri, bir kez daha hezimet yaşadı. uydu görüntüleri, Rus ordusuna ait suya batmış yeni yüzer köprüleri ortaya çıkardı. İki teşebbüste toplam 70'ten fazla tank ve zırhlı aracın yok edildiği bildiriliyor.





Roket saldırılarıyla hasar görmüş bir anaokulunun karanlık bodrum katındaki küçük radyo, uğultulu bir şekilde Rusya'nın Ukrayna'da kazandığı zaferleri anlatan haberleri yayınlıyor. Radyonun başında altı kadın ve bir erkek var.

Ukrayna'nın doğusundaki cephe hattına korku yayan radyodaki tek düze sesin kaynağı hakkında bir fikirleri yok. Bodrum kata sığınan sivillerin tek bildikleri ise, birkaç gün önce yaşadıkları binanın bir Grad füzesiyle vurulmuş olması. Öyle ki, füzenin patlamamış kuyruğunun saplandığı kaldırım evlerinin arka kapısına birkaç adım uzaklıktaydı.

Radyodaki Rusça haberleri dinleyen Natalia Georgiyevna, "Ruslar Bakhmut'u ele geçirdiklerini söylüyor. Bu doğru mu?" diye soruyor. Bakhmut, Ukraynalıların tamamen kontrol ettiği bölgenin yaklaşık 50 kilometre güneybatısında.

Komşusu Viktoria Viktorovna ise, "Gerçekten hiçbir şey bilmiyoruz" diye söze giriyor: "Umuyorum, hala burada Ukraynalıyızdır, değil mi?"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap