SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ne yüzle oy istiyorlar

Ne yüzle oy istiyorlar

25 Mayıs 2015 Pazartesi - 13:01




AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Yomra ve Akçaabat ilçelerinde ziyaretleriyle sürdürdü





AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar,  Yomra İlçesine bağlı Kaşüstü Mahallesini ziyaret etti. Mahalledeki esnafı tek tek dolaşan Günnar, ardından alışveriş merkezine giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kaşüstü’nün AK Parti iktidarı ile adeta yeniden canlandığının altını çizen Günnar, “Adalet sarayı buraya AK Parti iktidarı döneminde yapıldı. Adalet sarayının akabinde konsolosluklar, mobilyacılar sitesi ve buna bağlı olarak burada açılan mobilya mağazaları, Dünya Ticaret Merkezi, 3 tane 5 yıldızlı otel, Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi yatırımlar ile Kaşüstü bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Bunlara bağlı olarak Kaşüstü inşaat firmaları için gözde bir yer oldu ve buraya süper lüks binalar yapılıyor. Artık şehirden bunalan vatandaşlarımız yaşamak için Kaşüstü’nü tercih ediyor” dedi.

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar,  akşam programları kapsamında ise, Akçabaat İlçesinin Kavaklı ile Adacık Mahallerine konuk oldu. Günnar, her iki mahallede de coşkulu bir kalabalığa hitap etti. Günnar, AK Parti hükümetleri ile yapılan yatırımlara dikkat çekerek “AK Parti hükümetlerinin yaptığı icraatları daha önce başkaları neden yapmadı?  Arazimiz mi yoktu? Paramız mı yoktu?  Şimdi neden bu kadar güzellikleri milletimiz yaşıyor. Türkiye’de petrol mü bulundu? Türkiye’de ekonomik anlamda kaynak bakımından  ne değişti? Ne değişti biliyor musunuz? Milletimizin istikameti doğrultusunda milletimiz gibi düşünen, işi bilen cesur yürekli, kararlı insanlar ülkeyi yönetti. Sadece bu kadar. Değişen şey budur Türkiye’de. Koalisyonlar döneminde bu milleti IMF’nin karşısında inim inim inletenler şimdi ne yüzle milletimizden oy istiyorlar.” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap