SON DAKİKA



Haber > Gündem > Nazar değmesin yanıltmadı!

Nazar değmesin yanıltmadı!

01 Ekim 2013 Salı - 11:57




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yasama yılının ilk gününde partisinin grup toplantısında dün açıklanan Demokratikleşme Paketi'ni eleştirdi.





Bahçeli, paket için ''Usul ve esas bakımından antidemokratik'' yorumunda bulundu. İşte Bahçeli’nin sözlerinden satır başları: Kuldan utanan hiçbir fail, hele hele ben Müslümanım diyen insanlar bu yemini bozamayacaklardır. Bozanlar kıblesini kaybetmişlerdir. MHP'nin her milletvekili yeminlerine sadık ve bağlıdırlar. Doğrularımızı unutacak, yeminlerimizi unutacak kadar şuurumuzu kaybetmedik. TBMM'deki vekilleri kalben ve vicdanen nerede durması gerektiğini bilmelidir. Bilmeyenler hain damgasını kalın harflerle alnına yiyecektir. Dünden bugüne baktığımızda şüphesiz eksik yanlar vardır ve son derece normaldir. Demokratik havayı teneffüs etmek mümkündür. Gazi meclisimizin açılması demokratikleşmeye karşı muhabbetin eseridir. Bağımsızlığımızın yok edilmek istendiği zaman Gazi meclisimiz zoru başarmayı bilmiştir. Milliyetçilik ve demokrasi arasındaki kopmaz bağ ve bağlantı bize vatanı kazandırmıştır. Biraz mürekkep yalayan herkes milliyetçilik ve demokrasinin ayrılmaz iki parça olduğunu anlayacaktır. PAKET ELEŞTİRİSİ: PKK'NIN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRDİ Başbakan Erdoğan değiştirdiği gömleğinin ilk düğmesini yanlış iliklemiştir. Demokrasiye cephe almıştır. Demokratikleşme paketiyle milletimizin gözünü boyamaya çalışmıştır. PKK'nın taleplerini yerine getirmiştir. Başbakan ustadır. Bölünme duvarını oluşturmada ustadır. Başbakan'ın açıkladığı paket utanç doludur. 11 yıllık buhran döneminin sonucu olarak görüyorsa İmralı'da aklını kaybetmiştir. Paketten bir gün önce ne öngördüysek hepsi doğru çıkmış nazar değmesin Başbakan bizi yine yanıltmamıştır. Bu paketin demokratikleşme parolasıyla oluşturulduysa da anti demokratiktir. Kimsenin fikri sorulmamıştır. AKP'li vekillerin bile haberleri olmamıştır. Paket usul ve esas bakımından antidemokratiktir. DEMOKRASİNİN YTAMVAY OLDUĞUNU SÖYLERKEN ŞUURUN AÇIK MIYDI Sorarım sana Erdoğan bu ülkede yasak olsaydı, sen ve zihniyetin hangi vasıfla Başbakan olabilecektir. Gençleri ormanlara yönlendirirken çok mu demokraktın? Şimdi kalkıp da demokrasi de ahkam mı kesmektedir. Sayın Başbakan demokrasinin bir tramvay olduğu söylerken de şuurun açık mıydı? PAKETE KİMLER SEVİNECEK Lütfen söyleyiniz, bu özgürlüğe susayan kimlerdir? Bu pakete sevinecek kimlerdir? Türk milleti inim inim ağlarken, üstelik kimliği hedef alınmışken kimin sevinecek hali kalmıştır. Başbakan hangi gezegende yaşamaktadır? Demokratikleşme paketiyle şehitleriminiz isteklerini yerine getirdiklerini söylemişlerdir. Ne zamandan beri teröristlerin isteklerinin karşılanması azizi şehitlerimizin arzusu olmuştur. Bu kendini bilmezliğin ta kendisidir. Başbakan Erdoğan vatandaşlarının feryatlarına kulak tıkayan bir devlet anlayışı yoktur diyerek de sözlerini sürdürmüştür. Erdoğan neden bahsetmiştir? Kast ettiği nedir bunları da açıklamalıdır.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap