SON DAKİKA



Haber > Gündem > NATO’da liderler bir arada! Aile fotoğrafı sonrası zirve başladı!

NATO’da liderler bir arada! Aile fotoğrafı sonrası zirve başladı!

29 Haziran 2022 Çarşamba - 12:16




Madrid'de gerçekleşen NATO Liderler Zirvesi'nde kritik başlıkların görüşüleceği birleşim için liderler bir araya geldi. Aile fotoğrafının ardından kritik zirve başladı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya'daki NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ndeki aile fotoğrafı çekimine katıldı. NATO Liderler Zirvesi İspanya'nın Başkenti Madrid'de başladı. Zirvede; Rusya-Ukrayna savaşının etkileri, İsveç ve Finlandiya'nın üyelik başvuruları ve terörizm gibi konular ele alınacak. NATO’da liderler bir arada Aile fotoğrafı sonrası zirve başladı

 

Zirvede benimsenecek NATO Stratejik Konsepti, ittifakın 2030'a kadar izleyeceği politikalara yön verecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan da zirvede Türkiye'nin tezlerini bir kez daha dile getirecek.

  NATO’da liderler bir arada Aile fotoğrafı sonrası zirve başladı

 


Gündemdeki başlıklara dair Türkiye'nin attığı adımları anlatacak. Erdoğan zirvedeki ilk ikili görüşmesini Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile yaptı.

  NATO’da liderler bir arada Aile fotoğrafı sonrası zirve başladı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ve İngiltere Başbakanı Johnson başta olmak üzere bir dizi görüşme daha gerçekleştirecek.

 


NATO’da liderler bir arada Aile fotoğrafı sonrası zirve başladı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap