SON DAKİKA



Haber > Gündem > Nasıl izah edeceksiniz?

Nasıl izah edeceksiniz?

01 Mart 2017 Çarşamba - 14:29




CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan çay sorunu ile ilgili meclis araştırma önergesi verdi. Bayrakturan, ‘Organik Çay Üretimine Geçiş Bilgilendirm





23 Şubat 2017 tarihinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Arhavi’de yapılan ‘Organik Çay Üretimine Geçiş Bilgilendirme Toplantısı’na birçok ismin davet edildiğini ancak kendisinin davet edilmediğini belirten CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayrak tutan bu duruma tepki gösterdi. Bayraktutan şöyle konuştu: “Bu mesnetsiz davranış asla kabul edilmeyeceği gibi bu saygısızlığı bulunanlar hakkında ivedilikle soruşturma başlatılması Milletvekilliği makamına ve ona oy veren yüce Türk Milletine olan sorumluluk gereğidir. Arhavi İlçemizde 23 Şubat 2017 tarihinde Organik Çay üretimine geçiş için yapılan bilgilendirme toplantısına hangi maksat ile davet edilmedim? Söz konusu toplantıya kimler davet edildi? Davet edilenlerin kriterleri nelerdir? İlin en önemli tarım ürünü hakkında Bakanlığınız bir toplantı gerçekleştirmekteyken toplantıya davet edilmemem kimin tasarrufudur? Bu direktifi kim vermiştir? Artvin ilinde iki Milletvekilinden birinin toplantıya davet edilip diğerinin davet edilmemesini nasıl izah edeceksiniz?”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap