SON DAKİKA



Haber > Gündem > Nagehan Alçı: '5 kişilik heyet' uydurma

Nagehan Alçı: '5 kişilik heyet' uydurma

01 Temmuz 2019 Pazartesi - 13:09




Ali Babacan liderliğinde, Abdullah Gül’ün desteğinde bir siyasi partinin sonbaharda kurulacağı neredeyse netleşti.





Bundan iki gün önce Habertük yazarı Nagehan Alçı, Ali Babacan’ın Abdullah Gül’ün desteğinde kuracağı konuşulan partinin isminin "Özgürlük ve Hukuk Partisi" olacağını öne sürmüştü. İddialarına bugünkü yazısında da devam eden Alçı kurmay heyetin demeç vermekten kaçındığını isimleri saklı kalmak kaydıyla yalnızca "güvendikleri" gazetecilere konuştuğunu yazdı. 

“5 KİŞİLİK HEYET” UYDURMASI

İşte tam da bu yüzden ortalıkta "asparagas" haberlerin dolaştığını belirten Alçı Özgürlük ve Hukuk Partisinin 5 kişilik bir akil insanlar ya da danışma heyeti ile yönetileceği iddiasının gerçeği yansıtmadığını öne sürdü. 

"BÖYLE BİR ŞEY YOK"

Alçı "Bu 5 kişilik sözde komisyon içinde Ali Babacan da “primus interpares” olacakmış yani eşitler arasında birinci. Yani kararları heyet verecek ve Babacan’a da bunların sözcülüğü düşecek. Şu kadarını söyleyeyim: Böyle bir şey yok." ifadelerini kullandı. 


Alçıya göre "Özgürlük ve Hukuk Partisi nomenklaturası çok daha fazla sayıda kişiden oluşuyor. Öte yandan her kesimden, dünya görüşü birbirinden farklı ya da son 5 senedir kritik olaylarda aldıkları siyasal pozisyonlarla mutabık olmadığı insanlarla da görüşüyorlar.Zaman zaman o görüşülen insanlar sanki partinin kurmaylarından biriymiş gibi konuşabiliyor. Bu da başka bir sorun." 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap