SON DAKİKA



Haber > Gündem > Müteahhitlerden TOKİ arsa uyarısı: Yüzbinlerce sorunlu arsa çıkabilir

Müteahhitlerden TOKİ arsa uyarısı: Yüzbinlerce sorunlu arsa çıkabilir

13 Ekim 2022 Perşembe - 14:38




TOKİ’nin arsa projesine müteahhitlerden uyarı geldi. Müteahhitler, "yüzbinlerce sorunlu arsa ve arsa sahibi çıkabilir" dedi.





Türkiye Resmi Sektör İnşaat Müteahhitleri İşveren Sendikası (TÜRK-İNŞA) Başkanı Servet Arslan, TOKİ’nin dar gelirliler için uygulamaya koyduğu arsa projesine ilişkin uyarılarda bulundu.

Projeyi olumlu bulduklarını ve desteklediklerini ancak projenin organize bir şekilde yapılması gerektiğini söyleyen Arslan, yeni gecekondu alanlarının oluşabileceğini vurguladı. Arslan, "Bu bağlamda anılan projenin hayata geçirilmesi aşamasında arsaların niteliklerinin belirlenmesi, arsaların müstakil mi yoksa hisseli büyük arsalar mı olduğu, sonradan doğacak mülkiyet sorunları, imar durumu, yapı kalitesi, yapım koşulları ve planlanması ile şehir silueti konusunda estetik kaygılarının giderilmesi ile ilgili bir planlama yapılıp yapılmadığının toplumumuza açıklanmasının faydalı olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap